Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Raizo .... Juliett Kmiin (8397 niezalogowanych)
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
krzysztof1970krk napisał:
zła napisał:
krzysztof1970krk napisał:
I żeby było jasne i bez niedomówień :Jestem RASISTĄ !
jak wiekszość bialych :nienawidze czarnych i ciapatych !
z tą tylko róznicą ze ja mowie Prawde glośno i wyrażnie ,a miliony kryją się z tym bo tak jest poprawnie politycznie
ktoś poruszył temat rasizmu Polaków to ja odpowiadam ,wsród Polaków jest garstka rasistów w porównaniu do liczby mieszkańców ,w norkowni jest wiecej rasistów biąrąc rzecz proporcjonalnie ....
i nikt mi nie powie ze jest inaczej ,znam życie i znam realia

Poprawnie politycznie?
Moze jednak poprawnie po ludzku.
Juz jeden taki wypowiadal sie tak jasno i bez niedomowien,
mama Adolf mu dala na imie...
Rasizm,nienawisc,glupota...

"Zero nienawidzi innych liczb."
— Zygmunt Freud

Takiego wlasnie Qrewstwa nie lubie

gdybyś wyjzała deko dalej niż na fiordy wiedziałabyś o czym napisałem
i jeszcze jedno : jak biały mowi prawde o kolorowych to rasizm ,a gdy kolorowy najeżdza na białych to obrona praw obywatelskich

A Ty ciagle o tym"poprawnie politycznie"Ja mowie o takich ludziach jak my,ktorzy powinni odrozniac co ludzkie,
a co qrewskie.To jest proste.Jestesmy przeciez homo sapiens.Od dziecka powinnismy o tym wiedziec.
Tym bardziej w tych czasach,z takimi mediami,z takim dostepem do swiata
...Irak,Afganistan,Pakistan,Darfur,Bosnia,Kosowo,Osetia Poludniowa,Czeczenia,Kongo,Rwanda,Uganda,Tybet...itd,itd...
I dziw ze wsrod Polakow jest tylu rasistow,po tym,jak ciagle, w calej historii,bylismy dyskryminowani przez naszych europejskich sasiadow,a jeden wprost chcial nas wytepic jak robali.Podludzie.
I dlatego ze ja, wygladam dalej poza fiordy,widzac co nienawisc i glupota moze spowodowac,bede zawsze protestowac przeciwko jakimkolwiek przejawom niesprawiedliwosci i dyskryminacji.
Wiec zanim krzykniesz:jestem rasista!to najpierw sie zastanow.
Przepraszam za moje patetyczne wywody z samego ranka,ale w tym temacie sie inaczej nie da.
Oczywiscie moglabym powiedziec:rasisci,jestescie skur....lami przez ktorych wybuchaja wojny.Ale nie lubie agresji,
wiec tak nie powiem
Tak samo sie to tyczy glownego tematu,przez was omawianego.Nie toleruje mend z Polski,ktore sprzedalyby wlasna matke,zeby im sie lepiej zylo,i wszystko jedno czy poza granicami,czy w kraju.
Jak bedziemy reagowac na takie qrewstwo,to moze damy rade to wytepic.Fajnie by bylo gdyby Polacy, na calym swiecie,znani byli jako tolerancyjny,przyjazny,nie tylko dla wspolbratyncow,narod,i udowodnili wszystkim ze
pamietamy jeszcze co to solidarnosc.
Jeden super koles,nasz ziomek,powiedzial:
...lecz ludzi dobrej woli jest wiecej,i mocno wierze w to, ze ten swiat nie zginie dzieki nim....
Ja tez wierze w ludzi.

milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
znałem innego ziomka jeszcze lepszego ktory powiadał :
Zawsze warto być Człowiekiem ,choć tak łatwo zejść na psy ...............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Zła.....jaka Ty jesteś dobra dziewczyna.....
Ujęłaś wszystko to, o czym ja myślałam,
Gorzej u mnie z wyrażeniem myśli.....gorzej z pisaniem.....

Krzyś ,zostałeś pokonany......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ty wilk to basior, czy wadera?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
jasta102 napisał:
Ty wilk to basior, czy wadera?

Wilk.... to podobno Wilczka......

Pozdrawiam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
zawsze mowiłem że Polki są inteligentne
powiem więcej mi też się wiele podoba z tego co napisała Zła
chyba ta Zła nie jest taka znowu zła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
piekna i długa odpowiedz w temacie
Brawo Zła ,w wiekszości się z Tobą zgadzam ,masz prawie stuprocentową racje ,Ale .............
nie ja zaatakowałem Irak ,Iran ,Kuwej czy inne kraje ,nie ja rozpętuje wojny
I jeszcze jedno nie Ja nazwałem siebie Rasistą !!! tak politycznie poprawni nazwali mój tok rozumowania ,moje ideały ,to co mam w sercu ...............
nie bede tu przytaczał przykładów moich zatargów z kolorowymi , nie czas i nie miejsce ....
jedno stwierdzam mam Duże Podstawy by kolorowych nie trawić !!!! Poza Indianami Ameryki Północnej czyli rdzennymi mieszkańcami Canady z którymi mam zajepiste kontakty do dziś..............
Jeszcze Raz powtarzam słowo Rasizm powstało na potrzeby czarnochow ktorzy uwazali się za wykorzystywanych i teoretycznie walczyli o wolność ......
ale ataki kolorowych na białych to się nazywa Obrona Praw Obywatelskich
ps
dodam ze nieznosze żydów
teoretycznie jestem antysemitą
tylko ze ja nie znam zadnego semity ,więc jak moge być Anty ???
to tez pojecie z grona Poprawnych Politycznie

jedno mnie cieszy wywołałem temat ,odzew był duzy
Pozdrowienia dla Wszystkich ktorzy czytali ,pisali .............
moze to choć jednego zmusi do zastanowienia się nad sobą samym

na zakończenie moich wypocin napisze tylko że w całym tym moim życiu poza zwiedzaniem swiata,poza budowaniem go zdążyłem jeszcze ODDAć Honorowo 40 (czterdzieści ) litrów KRWI dla dzieci ze szpitala w Krakowie Prokocimiu
nie myślcie więc ze mam aż tak sqrwiałe serce

jeszcze raz powodzenia Wam życze w Norwegii ,ja myśle ze Mój czas powoli dobiega tu końca ,oć nigdy nie mów nigdy

Krzysztof 1970 kraków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
a co sie dzieje Krzysztof ze piszesz ze twuj czas dobiega tu konca brak pracy? czy checi do pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
jakoś norkownia nie przypadla mi do gustu ,choć chce tu jeszcze kilka rzeczy zrobić ,np nurkowanie we fiordzie
moze powrót na Wyspy ?? tam bylo mi lepiej
zreszta Australia czeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ja słyszałem, że w tej Australii to wszystko jest do góry nogami, to myślę, że i Polacy nie są tam takie Qrwy jak gdzie indziej na świecie, tylko porządni ludzie. Także mam nadzieję, że już wkrótce zaczną od ciebie nadchodzić tu same ciepłe wpisy o rodakach, bo chyba nie zapomnisz o nas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok